Deltakerne tar fullt ansvar for egen sikkerhet under Hadelandsmesterskap i døds 2021. 

Deltakerne er ansvarlige for å gjøre sin egen vurdering av sikkerheten til alle aspekter av arrangementet før, under og etter konkurransen. 

Arrangøren kan nekte deltakerne til konkurransen dersom de finner dem uegnet til å delta.

Dette innebærer ikke at arrangøren godkjenner en deltakeres evne til å konkurrere ved å tillate dem oppføring til konkurransen.

 

Hvis en deltaker blir skadet eller dør under konkurransen, kan ingen av dem eller noen på deres vegne holde arrangøren ansvarlig økonomisk, juridisk eller på annen måte. Konkurransen vurderes på ferdighet, ikke mot. 

 

Deltakere må kun konkurrere om de har ferdigheter i dødsing for å gjøre det trygt for seg selv delta i konkurransen og gjør sitt ytterste for å hoppe kontrollert for ikke å sette seg selv eller andre i fare. Det er opp til deltakeren å vurdere og styre sin egen sikkerhet. 

 

Praktisk informasjon om implementeringen vil bli gitt før konkurransen og vil tillate deltakerne bestemmer seg for å delta basert på egen erfaring og ferdighetsnivå. Arrangementet blir dokumentert med bilder og video og arrangøren, UNGHADELAND forbeholder seg retten til å bruke materialet fritt uten kompensasjon. 

 

Alle deltakere på Hadelandsmesterskap i døds må godkjenne og signere vilkårene for deltakelse. Vedlagt dokument kan printes ut på forhånd og leveres ved fremmøte. Evt er det mulig å undertegne på vilkårene på Svea den 7. august.

 

Vilkår for deltagelse Hadelandsmesterskap i døds 2021

UNDER 18 ÅR SKJEMA