UngHadeland lanserer SuperTorsdag på Frøystad
– en ettermiddag fullspekket av aktiviteter for deg fra 5. – 7. trinn og 8. – 10. trinn.

Vi tilbyr svømming i bassenget på Frøystad, allidrett i gymsalen og dans. Gitar var en aktivitet under forrige runde av supertorsdag, denne blir bort nå og vi jobber med å få på plass en ny aktivitet. Følg med!

Det er gratis å delta på aktivitetene!

Hvor? Frøystad
Når? Hver torsdag kl 15.00 – 17.30

OPPSTART UKE 41

Svømming
Enten du ønsker å bedre svømmeferdighetene dine eller om du bare har lyst til å ha det gøy i bassenget så er dette aktiviteten å velg. Målet er først og fremst å ha det gøy og gjøre noe du trives med – sammen med andre!

Allidrett
Aktivitet med og uten ball, på gulv eller matte, høyt eller lavt!

Allidrett er for deg som liker å bli svett i trøya og som har lyst til å bedrive varierte og ulike aktiviteter i sal. Ta med deg innskoene og bli med på en svett, variert, morsom og inkluderende aktivitetsøkt i gymsalen på Frøystad.

Hip-hop dans
Hip-hop er en fellesbetegnelse på ulike streetdancestiler og inneholder mange ulike stilarter som popping, locking, newstyle, house, electric boogie mm.

Her kan du være med å lærer hip-hop koreografier/kombinasjoner fra de ulike stilartene. Enten du ønsker å utvikle deg som hip-hop danser, ha det som en treningsøkt eller bare være med for å ha det gøy så er dette aktiviteten for deg!

Sunniva Aaserud Grønberg er instruktør. Hun har danset 6-7 år med GoodVibe og vært aktiv i Shwabam i flere nå. Nå er hun instruktør for sistnevnte gruppe.

Ikke avklart aktivitet
Følg med – vi oppdaterer dere så snart dette er på plass.

BuaLunner holder åpent hvor du kan låne sports- og fritidsutstyr til benyttelse ute på området, du kan også låne med utstyret hjem en uke!

Vi garanterer yrende liv på Frøystad under SuperTorsdag!