Ungdomsarena

UngHadeland.no er en portal som gjør det enklere for deg å finne tilbud knyttet til din nærmeste #Arena. Dette vil være arenaer som kommunen driver selv eller har bidratt med tilskudd til. Ikke alle arenaene er organiserte eller bemannet, som f.eks. skateparker.

Det vil alltid være en voksen tilstede

#ArenaLunner

Ungdomsarenaen ble åpnet januar 2015 og er «flaggskipet» av ungdomsarenaene i regionen. Her kan du blant annet benytte egen speilsal til dans, trening, disco eller andre aktiviteter.

I tillegg er det eget biljardrom, chillout-rom, café, kjøkken, dart, bortennis og hovedrommet som er bestående av shuffleboard, airhockey, TV og flere sittegrupper.

ArenaLunner følger skoleruta og er åpent mandager 14.00 – 18.00 og følgende fredager: 4/3, 18/3, 1/4, 15/4, 29/4, 13/5, 27/5 (17.00 – 22.00)

Kontaktperson er Knut: 411 93 490 eller Rune: 93 80 38 53.

#ArenaHarestua

Rett etter skoleslutt på torsdager. Holder til på Harestua skole i foajeen/kantina. Stort fokus på dans og mat. Andre aktiviteter er playstation, brettspill og film.

Åpent for alle mellom 8.trinn og VGS.

Kontaktperson

Crosser

#ArenaGran

ArenaGran og Lidskjalv er et tilbud til ungdom mellom 13 og 18 år og holder til på Aktivitetshuset Lidskjalv.

Det er åpent onsdag kl 15.00 – 19.00 og annenhver fredag kl 18.00-22.00.
Aktiviteter: biljard, fotballspill, airhockey, X-box, Singstar, Playstation, datarom og kiosk. Vi har scene og lydanlegg og arrangerer konserter to til tre ganger i halvåret.

Kjeller’n har to øvingsrom for band + et stort allrom til biljard og X-box etc.

Kontaktperson er Veronica: tlf 917 64 090

#ArenaBjoneroa

Les mer om tilbudet i Bjoneroa på bjoneroa.no.

Potetfestival og Oktoberfest

Hadeland har to store festivaler, og hvert år har UngHadeland åpningsarrangementet på begge. Arrangementene er rusfrie og åpent for liten & stor.

På scenen hvert år har vi lokale ungdomsband/artister + nasjonale artister. Karpe Diem, Madcon, Erik&Kriss, Paperboys, Markus & Martinus, Staysman & Lazz er noen av artistene som har besøkt festivalene og UngHadeland.

Vi gleder oss til festivalene i 2018! Håper vi ses!

Workshops og kurs

Unghadeland arrangerer ofte kurs knyttet opp til en bestemt arena. Det kan være alt fra gitarkurs, fotokurs, dj-kurs osv. Når nye kurs er på plass vil dette legges ut på nettisden.

Ferietilbud

Unghadeland arrangerer tre festivaler i året knyttet opp mot skoleferier. Høstfestivalen går av stabelen i høstferien og Vinterfestivalen arrangeres hvert år i vinterferien.

Nytt de siste årene er festivalen «Aktiv sommer», i 2013 var det tredje året på rad denne festivalen går av stabelen. Alle festivaler er et tilbud til barn og unge i alderen 13 – 19 år + et «sideprogram» for barn fra 5. – 7.trinn.

Arrangør av festivalene er Unghadeland.

Hadeland Kulturskole

UngHadeland samarbeider tett med Hadeland Kulturskole.

Les mer om Hadeland Kulturskole og sjekk ut kulturskole-tilbudene på deres nettside.

Følg gjerne Hadeland Kulturskole på facebook.