Statusoppdatering

Hva holder vi på med og hva skjer fremover?

Arena

Siden mars har ArenaLunner, ArenaGran og ArenaHarestua holdt stengt grunnet Covid-19. Vi vet det er mange som har savnet våre møteplasser, og vi håper å kunne åpne gradvis utover høsten.
Vi har tett dialog med kommuneoverlegen, og sammen ser vi på løsninger for å kunne åpne våre arenaer igjen snarest mulig.

AktivSommer 2020

 – dette ble en annerledes sommer

Sommeren 2020 ble preget av lite aktivitet grunnet hensynet til smittesituasjonen og retningslinjer rettet mot arrangement.
Det ble gjennomført tur til Tusenfryd som ble en suksess, i tillegg hadde vi en friluftsdag med utstyr fra våre BUA-avdelinger. Forskerfabrikken og workshopen «SommerLAB» gikk over 5 dager i Gran med fullt kurs. Dessverre måtte vi utsette kurset i Lunner grunnet for få deltakere.
Det var planlagt 2 beach-dager på Svea og Ulsnestangen, grunnet dårlig vær valgte vi å avlyse disse.
Vi satser på at sommeren 2021 blir normal, slik at vi sammen med ungdommen kan arrangere flere aktiviteter.

 

Konserter/arrangement 2020

– Et annerledes år

UngHadeland Cup på Hadeland VGS i samarbeid med 2.klasse idrett ble avlyst, vi satser på en ny mulighet i 2021.

Hadelandsmesterskapet i DØDS var planlagt gjennomført i juni, en evaluering av smittesituasjonen gjorde at vi valgte å flytte det til 1.aug og senere til 15.aug. Dessverre valgte vi i samarbeid med kommuneoverlegen å avlyse arrangementet grunnet en uoversiktelig situasjon rundt COVID-19.

Potetfestivalen 2020 blir ikke gjennomført, og derfor faller også vårt bidrag denne dagen bort hvor vi tidligere har åpnet festivalen med et rusfritt arrangement.

Kiwi nattcup 2020 er i regi av Hadeland VGS i samarbeid med oss, dessverre ser det ut som også dette eventet må utsettes eller avlyses.

Cross -og gokarttilbudet har dessverre ikke vært mulig å gjennomføre grunnet bruken av felles kjøre -og sikkerhetsutstyr.

 

Veien videre

– hva holder vi på med?

Spillhus ArenaLunner skulle etter planen blitt åpnet før sommerferien 2020, men grunnet denne vanskelige tiden har gjort at vi har vært nødt til å utsette prosessen. Arbeidet med spillhuset er nå tatt opp igjen, og vi håper på en åpning ila høsten 2020. Spillhuset er finansiert av midler fra Sparebankstiftelsen Jevnaker/Lunner/Nittedal.

Svea badestrand oppgraderes, i samarbeid med Grua utviklingsforum og Svea skilag fikk badestranden 200.000 til oppgradering. Det er allerede kjørt på mer sand, og ila høsten skal stupetårnet rehabiliteres og selve plassen skal få et løft. Arbeidet er forventet avsluttet ila høsten 2020.

BuaLunner og BuaGran har holdt åpent gjennom hele sommeren og kan melde om rekordstort utlån, begge avdelingene holder åpent som vanlig utover høsten.
Sjekk åpningstider her.

 

 

 

 

Kategorier: Nyheter