Vi har en FANTASTISK kul beskjed til dere, takket være Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal og Sparebankstiftelsen Gran så kan vi nå tilby konserten med VIDAR VILLA & KLOVNER I KAMP helt gratis.

Gratisbilletter kan hentes fra 16.00 i morgen i festivalteltet – så langt beholdningen rekker.
HÅPER VI SER MANGE AV DERE I TELTET I MORGEN ❤️

Klovner i kamp

Klovner i kamp ble startet av Alis og Dr S i 1994, og består i dag av Alis, Fingern og Dansken. Også kjent som Aslak, Thomas og Esben.

Bandet ble lagt på is i 2006, men i årene som fulgte fortsatte musikken å spre seg til nye generasjoner av fans. I 2013 skulle klovnene spille en «one night only» på Sentrum Scene, men billettene gikk så kjapt at det måtte settes opp to ekstra konserter. Etter en utsolgt æresrunde med konserter over hele landet har vennskapet blusset opp igjen og klovnene hevder at nå kan alt skje. Også kloning av mennekser. De siste årene har klovner spilt et utvalgt knippe konserter over det ganske land, og overalt hvor klovnene kommer er det fulle hus, fulle mennesker og overflod av kjærlighet.

#AlleSkalMed #JulaKomTidligIÅr

Tradisjonen tro så åpner vi potetfestivalen på Gran med et rusfritt arrangement for liten & stor. Det er 9. året på rad at UngHadeland står som arrangør denne dagen.

Årets artister er Vidar Villa og Klovner i kamp.

Vidar Villa

Vidar André Grødset Mohaugen, bedre kjent som Vidar Villa, ble landskjent i Norge sommeren 2017 da han gjorde suksess med «One Night Stand».
I 2017 hadde låtene hans over 27 millioner strømminger på nett, noe som gjorde han til en av de mest strømmede norske artistene i 2017.
I 2018 var han en av deltakerne i Melodi Grand Prix 2018 med låten «Moren din».

Kategorier: Nyheter