For 7 året på rad har UNGHADELAND åpnet Potetfestivalen på Gran med et åpent arrangement for liten & stor.
De 4 siste årene har vi solgt ut og denne gangen skulle ikke være noe unntak, faktisk har vi aldri før solgt alle billettene på nett og det 1 time før arrangementet skulle starte.

Vi starten dagen tidlig med å reise rundt på overraskelsesbesøk på utvalgte skoler på Hadeland, med oss hadde vi gruppa CIR.CUZ og en stor lastebil med henger hvor gutta spilte 2 konserter på hver skole. Gutta og vi digga det !

Tilbake til selve kvelden så åpent vi med 2 lokale danseinnslag fra SWHABAM og GODDVIBE før Jesper Jenset inntok scena. Etter dette entret The Main Level scena og deretter tett påfulgt av Cir.Cuz. Til å avslutte hele festen hadde vi hyret inn FREDDY KALAS som er selveste sjefen for fest, og for en avslutning det ble.

Vi har lyst til å takke alle dere som kom på årets konsert, både liten & stor, tusen takk. Uten dere kunnet vi ikke fortsatt å arrangere slike konserter. I tillegg til dere er det mange frivillige ungdommer som legger ned en enorm innsats og ikke minst Rebels Music som stiller opp. TAKK !

Sjekk også ut vår AFTERMOVIE her

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.