Fritid for Alle og UngHadeland (Gran kommune) mottok denne uken en pengegave fra Sparebankstiftelsen i Gran pålydende kr 600 000 til deres prosjekt Fritid for Alle. I tilskuddsbrevet fra Sparebankstiftelsen understrekes det at gaven i sin helhet skal gå til kontigenter, utstyr og arrangementer i regi av Fritid for Alle.

 

Prosjektleder Inger Reidun Fleischer og prosjektmedarbeider Rune Larsen

Fra søknaden om prosjektgave: Fritid for Alle søker om økonomiske midler til deltakelse i aktiviteter og ferietilbud, samt midler til utstyr og tilrettelagte aktivitetstilbud/arrangementer. Fritid for Alle ønsker å bidra til at alle barn og unge skal få ta del i det ordinære aktivitetstilbudet, uavhengig av familiens økonomi, etnisk bakgrunn, foreldrenes fysiske/psykiske helse eller utfordringer/funksjonsnedsettelser hos barnet/ungdommen. Fritid for Alle har som mål å bistå barn og unge inn i allerede eksisterende aktiviteter gjennom bl.a oppfølging av fritidskontakter. For barn og unge som har vansker med å tilpasse seg det ordinære aktivitetstilbudet vil Fritid for Alle tilstrebe å legge til rette aktiviteter på arenaer hvor andre barn og unge er. Det er viktig å skape møteplasser hvor barn og unge kan bygge nettverk og oppleve trivsel og mestring.
Fritid for Alle (FFAgran) ble startet opp som et prosjekt i Gran kommune høsten 2015. Prosjektet har vært finansiert med barnefattigdomsmidler fra Buf-dir, frem til den lokale sparebankstiftelsen denne uken bevilget en betydelig pengegave til prosjektet. Les mer om Fritid for Alle på Unghadeland.no.
På Fritid for Alle i Gran sin facebookside takker FFAgran for pengegaven: Tusen takk til Sparebankstiftelsen Gran som har gitt Fritid for Alle i Gran kommune kr 600 000 i støtte til vårt arbeid for barn og unge! Vi er dere evig takknemlig og takker for tilliten. Dette vil gi prosjektet et formidabelt løft og vises gjennom gode aktivitetstilbud i lang tid fremover.
 
Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.