Skjermbilde 2015-08-06 kl. 14.12.26

 

BILLETTER FINNER DU HER, billettpris er 150,- + 30,-(billettavgift)

Tradisjonen tro så åpner vi potetfestivalen på Gran med et rusfritt arrangement for liten & stor. For 6 året på rad arrangerer vi åpningsdagen under potetfestivalen sammen med Gran frivilligsentral.

Årets artister:

MORGAN SULELE – INNERTIER – SUITE 16 – MONKEY´BOY

Dørene åpner 18.00 og stenger 21.00

MORGAN SULELE
Morgan Sulele er mannen bak årets sommerhit «Bare min». I flere år har Magnus Clausen, bedre kjent som Morgan Sulele, levert låter for de festlige og rølpete anledningene. Låta «Luremus» har blitt streamet på kryss og tvers av Norge, og sitter nå med over 2 millioner avspillinger. Med en etablert fanskare som strekker seg godt innenfor russemiljøet etter flere titalls russelåter, signerte han platekontrakt med Universal Norge før jul. Debutsingelen «Rist Meg» med Katastrofe kom i april og i slutten av mai kom den store sommerhiten «Bare Min».Bak kulissene er Magnus Clausen en eminent låtskriver hvor han har deltatt på verk som «Samsara»,«Supernova», «Elak Elak»og «Langt igjen å gå»for å nevne noen.

INNERTIER
Innertier er gruppa bak hit´n «Du er ung».
Duoen Innertier har på kort tid blitt spesialister på skamløse og latterlig catchy hooks, og det ramler ut låter på rekke og rad som streaming-publikummet kaster seg over hver eneste gang.
Deres andre singel noensinne, «Langt igjen å gå», solgte til gull på bare to måneder, og låtene deres er for lengst fast inventar på alle party-spillelister med respekt for seg selv. Innertier handler om god stemning, og det funker like bra om solen er på vei ned eller opp, eller om festen nettopp har startet eller nærmer seg slutten.

SUITE 16
Norges nye boyband tar turen til Potetfestivalen, guttene har allerede rukket å kapre mange ungjenters hjerter.

MONKEYBOY
Deltok i MGP jr. 2014 med låta «Som en ørn».
Bandet består av Andreas, Jørgen, Niklas og Thomas.
Gutta gleder seg til å spille på POTETFESTIVALEN !

VELKOMMEN !


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.