14-15. november arrangerer Jubel UB Hadelands største kultur- og idrettsarrangement innendørs, Gjensidige Nattcup. Arrangementet dekker fotballkamper som kontinuerlig vil bli spilt i hallen, god underholdning og stands. (Se facebooksiden ved å søke «Gjensidige Nattcup» for mer informasjon om arrangementet).

 

Foto: Avisen Hadeland

Foto: Avisen Hadeland

Vi inviterer til foredrag med høyt faglig nivå, og vi har satt sammen en kompetansepakke for blant annet bedrifter og idrettslag. Foredragsholderne er Kjetil André Aamodt, Tine Mejlbo Sundfør og Antidoping Norge. Det er kiosk på stedet med et variert utvalg av smakfulle matvarer og drikke.

Les mer om eventet her:

http://www.hadeland.no/Nyheter/lokale_nyheter/article7685072.ece

Facebook-event


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.