Lørdag 20.september kommer KAVEH til Jevnaker og holder ungdomskonsert.
Norsk hip-hop har gjennomført en omfattende reise de siste ti årene og gjennomgått mildt sagt betydelige omveltninger. Likevel er det i stor grad de samme artistnavnene som står øverst på plakaten og dominerer sjangeren idag som den gang. Dog med noen ytterst få hederlige unntak.

Et nytt unntak har vokst seg stort nok til å være klar for å erobre den norske raptronen. Bare 19 år gammel har Kaveh fra Grünerløkka i Oslo allerede rukket å være By:Larm-snakkis, gjeste Madcon-singel, vært gjenstand for egen dokumentarserie på P3 og NRK3. I tillegg har han turnert landet rundt og spilt konserter på bl.a. Øya, Slottsfjell og Hove. Kaveh er av toneangivende aktører i norsk musikk spådd en lysende fremtid.

TIdligere i år ga Kaveh ut minialbumet Hjertet Kommer Først  som er en oppvarming til detbualbumet som kommer. Første singel fra HKF kom i form av  Börja Om som hadde premiere på Senkveld med drøye 800.000 seere. Kaveh er nå aktuell med låten En Av Dem som er første singel fra debutalbumet Sannheten Sårer som slippes tidlig 2014.

Aldersgrense: Fra 6.klasse og oppover
Dørene åpner 18.00
Slutt 21.00
Billetter kjøpes i døra, 100,- spenn


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.