Som sikkert noen savner så har vi ENNÅ ikke greid å få på plass en ny ungdomsarena i Lunner ettersom Kløvertun-bygget ble stengt for over ett år siden. Vi jobber med saken og har gjort det lenge, og vi venter kun på noen avklaringer rundt midler til oppussing og at vi blir lovet en arena som vi kan bygge over lengre tid. Vi ønsker å bygge en ungdomsarena for fremtiden !

ArenaLunnerNÅR vi skriver at vi ikke har fått på plass en ny ungdomsarena så er det litt feil, vi har blitt tilbudt å holde til i 2.etasje på gamle «handelsskolen» på Frøystad. Frivilligsentralen skal holde til i 1.etasje.
Vi synes denne arenaen har en fin beliggenhet, så vi ønsker å benytte dette arealet, men vi må først få avklart midler til oppussing og at det er en arena vi kan bygge over lengre tid !

Vi skal holde dere oppdatert på saken !


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.