Tilbud for ungdom

Ungdomsarena

UngHadeland er en portal som gjør det enklere for deg å finne tilbud knyttet til din nærmeste arena. Dette vil være arenaer som kommunen driver selv eller har bidratt med tilskudd. Ikke alle arenaene er organiserte som f.eks. skateparker.

#ArenaHarestua

Rett etter skoleslutt på torsdager. Holder til på Harestua skole i foajeen/kantina. Stort fokus på dans og mat. Andre aktiviteter er playstation, brettspill og film.
Åpent for alle mellom 8.trinn og VGS. Kontaktperson Knut Bogstrand, tlf: 411 93 490.
Følg ArenaHarestua her - klikk på meg.

#ArenaGrua

Ikke eget definert ungdomstilbud på Grua, men vi har skatepark og ballbinge i nærheten av Grua skole. Det jobbes fortsatt med å pusse opp parken + å få på plass en tuftepark. Vi har satt av en egen ungdomsgruppe som jobber med dette. Vi har blant annet vært i møte med SparebankStiftelsen angående tilskudd. Prosjektet satser på oppstart høsten 2016.
Følg ArenaGrua her - klikk på meg.

#ArenaLunner

Ungdomsarenaen ble åpnet januar 2015 og er "flaggskipet" av ungdomsarenaene i regionen. Her kan du benytte egen speilsal som kan benyttes til dans, trening, disco eller andre aktiviteter. I tillegg er det eget biljardrom, chillout-rom, cafe, kjøkken, dart, bortennis og hovedrommet som er bestående av shuffleboard, airhockey, TV og flere sittegrupper. ArenaLunner følger skoleruta og er åpent mandager 14.00 - 18.00 og følgende fredager:
4/3 - 18/3 - 1/4 - 15/4 - 29/4 - 13/5 - 27/5 (17.00 - 22.00)
Kontaktperson er Knut: 411 93 490 eller Rune: 93 80 38 53
Følg ArenaLunner her - klikk på meg.

#ArenaGran

Lidskjalv er et tilbud til ungdom mellom 13 og 18 år og holder til på Aktivitetshuset Lidskjalv.
Det er åpent onsdag kl 14.30 - 18.00. For tiden holder vi på med å pusse opp arenaen. Vi satser på være ferdig og klare til kick-off høsten 2016.
Aktiviteter: biljard, fotballspill, airhockey, x-box, singstar, playstation, datarom, kiosk. Vi har scene og lydanlegg og arrangerer konserter 2 - 3 ganger i halvåret.
Kjeller'n er åpnet: to øvingsrom for band + et stort allrom til biljard og x-box.
Kontaktperson er Marianne, tlf: 473 82 311

#ArenaBrandbu

Holder til  på «huset» i Brandbu hvor du også finner Brandbu kino.
Dette er et tilbud for ungdom fra 8.klasse og oppover, tilbudet har åpent hver tirsdag og følgende fredager:
11/3 - 8/4 - 27/5 (Fra 18.00 - 22.00)
Tilbudet er drevet av ungdom for ungdom, og arenaen har et ungdomsstyre som bestemmer innhold og hvordan tilbudet er.
I dag finnes biljardbord, 2 bordtennisbord, air-hockey, og ps3 tilgjengelig som egne aktiviteter. Ellers er det kiosk og mulighet for å bare «chille» eller høre på musikk.
Kontaktperson er Jan,tlf: 412 04 723

#ArenaBjoneroa

Les mer om tilbudet i Bjoneroa på deres nettside www.bjoneroa.no

#ArenaJevnaker

Les mer om tilbudet i Jevnaker på denne nettsiden, klikk her.

Potetfestivalen og Okotberfest

Hadeland har 2 store festivaler og hvert år har UNGHADELAND åpningsarrangementet på begge steder. Arrangementene er rusfrie og åpent for liten & stor. På scenen hvert år har vi lokale ungdomsband/artister + nasjonale artister. Karpe Diem, Madcon, Erik&Kriss, Paperboys, Markus & Martinus, Staysman & Lazz er noen av artistene som har besøkt festivalene og UNGHADELAND. Vi gleder oss til årets festivaler i 2016.

 

Workshops/kurs

Unghadeland arrangerer ofte kurs knyttet opp til en bestemt arena. Det kan være alt fra gitarkurs, fotokurs, dj-kurs osv. Når nye kurs er på plass vil dette legges ut på nettisden.

 

Ferietilbud

Unghadeland arrangerer 3 festivaler i året knyttet opp mot skoleferier. Høstfestivalen går av stabelen i høstferien og Vinterfestivalen arrangeres hvert år i vinterferien. Nytt de siste årene er festivalen "Aktiv sommer", i 2013 er det tredje året på rad denne festivalen går av stabelen. Alle festivaler er et tilbud til barn og unge i alderen 13 - 19 år + et "sideprogram" for barn fra 5.trinn - 7.trinn. Arrangør av festivalene er Unghadeland.

 

Hadeland Kulturskole

UngHadeland samarbeider tett med Hadeland Kulturskole.
Les mer om Hadeland Kulturskole og sjekk ut kulturskole-tilbudene på deres nettside.

Følg Hadeland Kulturskole på facebook.