UngHadeland lanserer SuperTorsdag på Frøystad
– en ettermiddag fullspekket av aktiviteter for deg fra 5. – 7. trinn og 8. – 10. trinn.

Vi tilbyr svømming i bassenget på Frøystad, allidrett i gymsalen og dans og gitarkurs i lokalene til UngHadeland på ArenaLunner.

Det er gratis å delta på aktivitetene!

Hvor? Frøystad
Når? Hver torsdag kl 15.00 – 18.00

TIMEPLAN

Svømming
Enten du ønsker å bedre svømmeferdighetene dine eller om du bare har lyst til å ha det gøy i bassenget så er dette aktiviteten å velg. Målet er først og fremst å ha det gøy og gjøre noe du trives med – sammen med andre!

Allidrett
Aktivitet med og uten ball, på gulv eller matte, høyt eller lavt!

Allidrett er for deg som liker å bli svett i trøya og som har lyst til å bedrive varierte og ulike aktiviteter i sal. Ta med deg innskoene og bli med på en svett, variert, morsom og inkluderende aktivitetsøkt i gymsalen på Frøystad.

Kenneth Rønningen er instruktør på Allidrett på SuperTorsdag.

Hip-hop dans
Hip-hop er en fellesbetegnelse på ulike streetdancestiler og inneholder mange ulike stilarter som popping, locking, newstyle, house, electric boogie mm.

Her kan du være med å lærer hip-hop koreografier/kombinasjoner fra de ulike stilartene. Enten du ønsker å utvikle deg som hip-hop danser, ha det som en treningsøkt eller bare være med for å ha det gøy så er dette aktiviteten for deg!

Sunniva Aaserud Grønberg er instruktør. Hun har danset 6-7 år med GoodVibe og vært aktiv i Shwabam i flere nå. Nå er hun instruktør for sistnevnte gruppe.

Gitarkurs 
Hvor mange grep trenger man egentlig kunne på gitar? Svaret er fire!
På SuperTorsdag kan du lære de grepene du trenger, og da kan du spille en hel drøss med låter.

Du trenger ikke kunne noe fra før, heller ikke ha med egen gitar – vi har ordnet alt klart.

Meld deg på i dag!
Instruktør er Fredrik Lysenstøen.

BuaLunner holder åpent hvor du kan låne sports- og fritidsutstyr til benyttelse ute på området, du kan også låne med utstyret hjem en uke!

Vi garanterer yrende liv på Frøystad under SuperTorsdag!