UngHadeland arrangerer SuperTorsdag på Frøystad
– en ettermiddag fullspekket av aktiviteter for deg fra 5. – 7. trinn 

ALLE GRUPPENE ER NÅ FULLSATT 
Det er mulig å sette seg på venteliste.

 

 

 

 

Vi tilbyr svømming i bassenget på Frøystad, allidrett i gymsalen, dans og forskerverksted.

Det er gratis å delta på alle aktivitetene!

Obs! Begrensede antall plasser, første mann til mølla gjelder.

 

Hvor? Frøystad
Når? Hver torsdag kl 15.00 – 17.30

Påmelding:For påmelding og mer info send mail med fullt navn på deltaker og foresatt, samt telefonnummer til deltaker og foresatt. Send til ingrid@unghadeland.no

Svømming
Enten du ønsker å bedre svømmeferdighetene dine eller om du bare har lyst til å ha det gøy i bassenget så er dette aktiviteten å velg. Målet er først og fremst å ha det gøy og gjøre noe du trives med – sammen med andre!

Allidrett
Aktivitet med og uten ball, på gulv eller matte, høyt eller lavt!

Allidrett er for deg som liker å bli svett i trøya og som har lyst til å bedrive varierte og ulike aktiviteter i sal. Ta med deg innskoene og bli med på en svett, variert, morsom og inkluderende aktivitetsøkt i gymsalen på Frøystad.

Hip-hop dans
Hip-hop er en fellesbetegnelse på ulike streetdancestiler og inneholder mange ulike stilarter som popping, locking, newstyle, house, electric boogie mm.

Her kan du være med å lære hip-hop koreografier/kombinasjoner fra de ulike stilartene. Enten du ønsker å utvikle deg som hip-hop danser, ha det som en treningsøkt eller bare være med for å ha det gøy så er dette aktiviteten for deg!

Sunniva Aaserud Grønberg er instruktør. Hun har danset 6-7 år med GoodVibe og vært aktiv i Shwabam i flere nå. Nå er hun instruktør for sistnevnte gruppe.

 

 

 

 

Forskerverksted

Er du interessert i fysikk og kjemi, eller har du lyst til å lage din egen lavalampe? Da er dette noe for deg!
Forskerverksted er inspirert av forskerfabrikken.no og nysgjerrigper.no. Vi prøver oss på ulike eksperimenter og diskuterer hypotese, teori og tese. Her er det fokus på nysgjerrighet, samarbeid og mestring!

Ved noen av forsøkene kan det forekomme søl, så det kan være lurt å ta med en gammel genser eller lignende som beskytter klærne dine. Eksperimentene er ufarlige og tilpasset aldersgruppen.

 

 

BuaLunner holder åpent hvor du kan låne sports- og fritidsutstyr til benyttelse ute på området, du kan også låne med utstyret hjem en uke!

Vi garanterer yrende liv på Frøystad under SuperTorsdag!

[dante_social_media]