Hadeland kulturskole

Hadeland kulturskole er en interkommunal kulturskole som tilbyr kulturopplæring til barn og unge i Gran og Lunner. Her kan du lære å spille et instrument eller synge, bli en kunstner, forstå kreativ bruk av data og digitale verktøy, eller rett og slett bli god til å stå på en scene.

Kom gjerne til kulturskolen, enten du har ambisjoner om å bli skikkelig god, eller først og fremst ønsker å være med på et morsomt og sosialt fritidstilbud – du trenger ikke kunne noe fra før. Vi mener det er et godt utgangspunkt for læring når man kan ha det gøy, være sammen med andre, finne ut mer om sine interesser – og kanskje utvikle en lidenskap som varer livet ut!

Vi befinner oss på Granvang, sentralt i Gran. Mange av aktivitetene våre foregår her, men vi jobber også mange andre steder, fra Harestua i sør til Brandbu i nord.

Ønsker du å melde deg på, har du spørsmål eller ønsker du å lese mer om oss? Se vår meny med hurtigvalg.

Kulturskolen er et sentrum for kunst og kultur, og fungerer i tett samspill med kulturlivet for øvrig i kommunene. Det betyr f.eks. at vi samarbeider med korps, strykeorkester, teatergrupper og andre aktører.

Bruk oss gjerne som rådgiver, enten du ønsker å finne et tilbud for din egen del, eller dersom du allerede er en del av det lokale kulturlivet.

Jeg vil melde meg på

Så gøy at du vil melde deg på!

For å melde deg på kan du trykke her.

Jeg har noen spørsmål

Har du spørsmål er vi her for å hjelpe deg. Benytt gjerne kontaktskjemaet nedenfor. Du finner også kontaktinformasjonen vår lenger ned på siden.


  [recaptcha]

  Hvor holder dere til?

  Vi holder til på Granvang, sentralt i Gran sentrum.

  Hadeland Kulturskole
  Granvang
  Hovsvegen 2
  2750 Gran

  Jeg vil vite mer!

  Vi har en innholdsrik nettside med alt av informasjon om Hadeland Kulturskole. Her finner du oversikter over tilbud, arrangementer m.m.

  Denne finner du ved å trykke her. eller gå til www.hadelandkulturskole.no.

  Rektor
  Anders Marius Blystad
  Tlf: 932 35 1117
  Mail: anders.blystad@gran.kommune.no

  Besøksadresse:
  Granvang
  Hovsvegen 2
  2750 Gran

  Postadresse:
  Hadeland kulturskole
  Rådhusvegen 39
  2770 Jaren
  kulturskolen@gran.kommune.no

  Den kulturelle skolesekken/spaserstokken
  Marta Tuff
  Tlf:  613 92 276
  marta.tuff@gran.kommune.no

  Kommunetorget Gran kommune
  Tlf: 613 38 400