Søk tilskudd til faglige, sosiale og kulturelle aktiviteter for barn og unge i grunnskolealder i sommer. Les hele saken i Avisen Hadeland.

Aktivitetstilbud innenfor gjeldende smitteverntiltak

Koronapandemien er ikke over og vi er anbefalt å reise minst mulig i sommer. Derfor håper vi mange vil være med på å arrangere tidenes aktivitetssommer, innenfor gjeldende smittevernregler.

Barn og unge under 20 år kan trene og delta på fritidsaktiviteter som normalt. De unntas fra anbefalingen om en meters avstand. Vi oppdaterer denne siden hvis det kommer endringer.  Her kan du lese gjeldende nasjonale reglene.

Søk tilskudd til å arrangere gratis sommerskole, arrangement og aktivitet

Planlegger du en aktivitet eller et arrangement? Har du en ide du kan klare å gjennomføre?

Da kan du søke støtte innen 1. juni. Kulturkontoret for Lunner og Gran behandler søknader fortløpende. Ta gjerne kontakt med din faste kontaktperson ved kulturkontoret før du søker, eller skriv til post@unghadeland.no.

Husk at du kan søke om å få dekket alle kostander som er nødvendige for en god gjennomføring av aktiviteten. Det skal være gratis å delta for barn og unge bosatt i Lunner og Gran kommuner. Deltakerpåmelding gjøres med eBillett gjennom KulturHadeland.no.

Søknadsskjemaet finner du på Gran kommune sine sider. Du må logge inn for å kunne søke og skjemaet har tittelen Arrangementstilskudd/underskuddsgaranti – søknad. Klikk her for å se hvordan skjemaet ser ut uten å logge inn.

Tilskuddskriterier:

  • Hvem som helst kan søke
  • Må gjelde faglig, sosiale, kulturelle ativiteter for barn og unge i grunnskolealder
  • Skal være gratis å delta for barn og unge bosatt i Lunner og Gran kommuner
  • Deltakerpåmelding skal håndteres av KulturHadeland.no

Har du allerede planlagt eller annonsert en aktivitet? Vi kan likevel gi tilskudd eller kjøpe deltakerplasser, bistå med markedsføring og eller deltakerregistrering/påmelding i henhold til gjeldende koronarestriksjoner.

Ungdom kan søke sommerjobb i UngHadeland

UngHadeland søker både etter deg som vil lære bort det du kan og deg som vil hjelpe andre med å arrangere aktiviteter for ungdom i sommer. Send en søknad som beskriver hva du brenner for, så får du raskt svar. Det er begrenset antall plasser. Søknaden sendes post@unghadeland.no.

Kom med forslag til aktiviteter!

Alle kan sende oss ønsker og forslag til aktiviteter for barn og unge, selv om du ikke har mulighet til å gjennomføre aktiviteten selv. Kanskje klarer vi å finne noen som vil gjennomføre akkurat din idé! Send inn din ide med et enkelt skjema på UngHadeland.no.

Arrangementskalender og påmelding

Arrangementskalenderen på KulturHadeland.no oppdateres forløpende i løpet av mai. Her legger vi ut aktivitetene som får tilskudd, i tillegg til aktivitetene vi i Lunner og Gran kommuner selv arrangerer. Påmelding skjer ved at du «kjøper» en gratisbillett gjennom eBillett. Programoversikten finner du her.

 

 

For mer informasjon, kontakt:

Inger Reidun Fleischer
Fagansvarlig ungdomsarbeid, Kulturkontoret for Lunner og Gran
ingerreidun@unghadeland.no
91 51 88 23

Kategorier: Nyheter