Lokal sparebankstiftelse tildeler mer penger til sports- og fritidsutstyr til barn og unge på Hadeland.

Takket være Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal fylles BuaLunner med enda mer sports- og fritidsutstyr som du kan låne – helt GRATIS!

250.000 kr lyder gaven fra Sparebankstiftelsen Jevnaker, Lunner, Nittedal på, og den skal utelukkende gå til å supplere BuaLunner med enda mer sportsutstyr og mer og bedre utvalg av utstyr til turer i skog og mark.

Tomme hyller og etterspørsel etter mer utstyr!

Dette er bakgrunnen for at UngHadeland søkte om økonomisk støtte fra Sparebankstiftelsn JLN. I forbindelse med skidager, vinterferie og påskeferie ribbes hyllene i Bua for skisko, langrennsski, alpinutstyr, fjellski og annet turutstyr. I tillegg etterspørres også et bredere utvalg av sportsartikler.
Med pengegaven fra Sparebankstiftelsen JLN vil beholdningen av allerede eksisterende utstyr utvides. I tillegg utvides tilbudet til lånerne i Bua med nye artikler og enda flere muligheter til turen i skog og mark, til lands og til vanns.

Vi er svært takknemlige overfor Sparebankstiftelsen Jevnaker, Lunner, Nittedal som igjen viser oss tillit og tror på oss!
Vi lover å forvalte gaven etter beste evne til det beste for barn og unge og deres familier på Hadeland!

– UngHadelandCrewet

Utlånsportalen UngHadeland (Bua)

Om du er ung eller gammel, erfaren eller nybegynner, om du har vært aktiv i idrett i mange år eller du bare har lyst til å prøve fordi du syntes det ser spennende ut så er Utlånsportalen UngHadeland stedet for deg!

BUA står for Barn – Unge og Aktivitet, og er UngHadeland´s eget friluftsbibliotek!
Vi har utstyr som går bortover, nedover, fremover, bakover – som kan brukes til lands og til vanns, som passer til liten og til stor og det beste av alt;
du låner det helt gratis hos oss både sommer, vinter, høst og vår!

Vi låner også ut utstyr til skoler, lag og foreninger som jobber med barn og unge.

Kategorier: Nyheter