GRATIS FOREDRAG MED SIMEN ALMÅS

Simen Almås som er en av Norges fremste og mest ettertraktede foredragsholdere mot barn og ungdom fortsetter å reise Norge rundt i 2018 med sin foredragsturné hvor han forteller sin historie om veien «Tilbake til livet», etter både å være med i en eksplosjonsulykke som 13-åring og overlevd utøya i 2011. 

Foredraget er et inspirasjonsforedrag om hvordan møte og takle utfordringer i livet med fokus på psykisk helse. Hovedformålet med foredraget til Simen er gjennom å dele sin historie, sitt perspektiv på livet og de verktøyene han har tatt i bruk for å snu livet sitt fra negativt til positivt – å løfte opp de som sliter psykisk og de som trenger et fokus skifte.

Nå kommer han til Bergosenteret Torsdag 23.august kl.18.30 

Ansvarlig arrangør for dette foredraget er Lunner frivilligsentral i samarbeid med UngHadeland.

Hovedtemaene i foredraget:

– Hvordan håndtere livsutfordringer

– Kropp og selvbilde

– Livsglede og motivasjon

[dante_button dante_button_shape=»2″ dante_button_color=»2″ dante_button_link=»url:http%3A%2F%2Fwww.unghadeland.no%2Fpamelding-foredrag-med-simen-almas%2F|title:P%C3%A5melding|target:%20_blank|»]

Kontakt

Har du spørsmål vedr foredraget så ta kontakt med

Lunner frivilligsentral
Tlf: 464 42 520
E-post: post@lunner.frivilligsentral.no

Dette er et foredrag som er gratis og åpent for alle, for at vi skal kunne best mulig til rette så er det viktig at hver enkelt melder seg på.

Hvor: Bergosenteret
Når: Torsdag 23. august. Dørene åpner 18.00 – foredraget starter 18.30

Enkel servering – vel møtt!

Kategorier: Nyheter