Åpningsarrangement – åpent for liten og stor

Tradisjonen tro så åpner vi potetfestivalen med et arrangement som er åpent for liten & stor, arrangementet er rusfritt.

Unghadeland & Fritid for alle presenterer: 

MAYBON
Kjent fra The Stream på Tv2
Laget remix for Marcus & Martinus og flere.
https://open.spotify.com/artist/58WNaQYHzXvOY23UGICpOb

METAFORFABRIKKEN
Gutta har holdt på i flere år og gjort mange konserter, dere så de kanskje under NM på Lynga tidligere år.
https://www.youtube.com/watch?v=C2ob7LUUPVY
https://open.spotify.com/artist/52fv104K14LdUlsdmjXgfb

SOMA
SOMA er en ung duo fra Sandefjord, bestående av brødrene Sondre(17)og Marcus(20). De to både skriver og produserer all musikken selv og blander gjerne elementer fra sjangere som POP, EDM, R&B og Hip Hop. SOMA har en forkjærlighet for den amerikanske R&B-pop’en og lar seg inspirere av artister som Chris Brown, Ne-Yo, Usher og Justin Bieber. Norske Stargate oppgis også som et stort forbilde.

Brødrene er tidligere kjent under navnet 2Boys, og har bl.a. deltatt i Melodi Grand Prix JR, figurert i ulike program på Disney Channel og turnert Tyskland på kryss og tvers. I høst har de vært å se i TV2 programmet The Stream hvor de sjarmerte både dommere og seere. Mens de i The Stream covret engelskspråklige låter, er det tekster på norsk som står i fokus når gutta om kort tid er klare med sin første EP under nytt navn.
https://open.spotify.com/artist/0bLGF15O55t9qroSOnCALO

ROBIN & BUGGE
Robin og Bugge er en multi- platinaselgende pop-rap duo fra Manglerud i Oslo.

Duoen består av Robin Sharma (Robin Stones) og Thomas Bugge (Bugge Smalls). Det hele startet da de vant en lokal talentiade på Manglerud ungdomsklubb i 2005. I dag er barndomskompisene et Norges mestselgende band!

Mars 2014 slapp de debutalbumet «ELAK». Med dette albumet og radiohits som; Best når jeg er full, Fedrelandet, Elak Elak, Bongo Drum, Non Stop, Overlegen, Backpacker og Monster, har Robin og Bugge for alvor befestet sin posisjon som et av landets mest populære band. Noe som også viser seg i nærmere 30 MILLIONER streams på diverse streaming-tjenester, syv gull- og platina singler og utsolgte konserter landet rundt!

Gruppa har flere topplisteplasseringer på Spotify, iTunes og VG-lista topp 20. I 2014 ble gruppa offisielt en del av Oslos kulturarv, og ble hyllet av hjembyen sin ved at rådhuset i byen spilte monsterhiten «Elak Elak» fra klokketårnet, hver eneste dag, i et halvt år, utover hele Oslo Sentrum! Absurd, rørende og komisk på en gang, ifølge guttene selv.

Robin og Bugge er veldig disiplinerte til å være udisiplinerte når det kommer til valg av musikkstil. Duoens store styrke er nettopp det at de kan gjøre, og mestrer, alt fra kommersielle radiohits og poplåter til tradisjonell Hip hop. Selv med et kommersielt uttrykk dyrker de kvalitet og orginalitet gjennom teknisk god rap og vokalfremførelse, kreative tekster, sterke produksjoner og hjerneokkuperende refrenger.

Gruppa er kjent for sine energiske og sjarmerende live-konserter, og har opp gjennom årene blitt en ekte publikumsfavoritt. Dette har resultert i over 300 konserter landet rundt! De har opptrådt på større scener som VG lista topp 20, Norway Cups åpningsshow, NRJ in the park, Verdens miljødag og på hovedscena på Norwegian Wood-festivalen.
https://open.spotify.com/artist/6dR0S3XklzzxSW4boUSRFk

SANDRA LYNG
Sandra med sin første låt på norsk etter 10 år

Etter å ha sunget på engelsk de siste årene og gitt ut platina singler som “Play My Drum”, “PRTEY”, og «Night after night», er Sandra Lyng tilbake på norsk, 10 år etter hun ga ut det Stargate produserte albumet «Døgnvill». Sandra er for tiden aktuell med singelen «Ta me dit» hvor hun har teamet opp med den elleville hitmakeren og Artistpartner-kollegaen, Morgan Sulele. Hans utgivelser har siden 2015 blitt streamet over 80 millioner ganger og han er kjent for låter som «Bare min» og «Jeg vil heller ha deg». Sandra vil i tiden fremover slippe flere nye låter, alle på norsk.

– «For å feire at jeg snart har vært artist halve livet ville jeg gjøre en liten throwback. I mange år har jeg sunget på engelsk og hatt det kjempegøy med det men nå tar jeg morsmålet mitt tilbake i musikken. Jeg startet jo å synge på norsk med låter som Sommerflørt med Philip, I Morgen og ett album, Døgnvill. Nå vil jeg ta det tilbake, men på min egen dialekt.» – Sandra Lyng
https://open.spotify.com/artist/6OS2jyNVjuVsvA63jsw3Rf

Billetter kan kjøpes her!

Billettpris: 200,- (eks. avgifter)
250,- i døra

Velkommen !
Kategorier: Nyheter