livredningsboyleI november 2016 startet svømmeopplæringskurs for barn og unge med minoritetsbakgrunn i Gran kommune. Svømmeopplæringen foregår ved Brandbu svømmehall og i svømmehallen ved Gran ungdomsskole.

Svømmeopplæring i Brandbu svømmehall foregår hver mandag kl 14.00-14.45 (barneskolen) og 14.45 – 15.00(ungdomsskolen).
Svømmeopplæringen i Gran er hver onsdag kl 15.00-15.45 (barneskolen) og 15.45-16.30 (ungdomsskolen).

Fritid for Alle og UngHadeland har mottatt tilskudd fra Fylkesmannen i Oppland til svømmeopplæring for minoritetsspråklige barn i kommunen. Svømmeopplæringstilbudet er et samarbeid mellom Gran IL svømmegruppe, fysioterapitjenesten i Gran kommune og Fritid for Alle / UngHadeland.

«Formålet med tilskuddsordningen fra Fylkesmannen er å redusere risikoen for ulykker i forbindelse med bading, og å sette barn og unge bedre i stand til å nå kompetansemålene i læreplanen» heter det i tilskuddsbrevet.

Målgruppen er nyankomne minoritetsspråklige barn, unge og voksne som omfattes av grunnskoleopplæringen, men også andre barn og unge som ikke kan svømme kan ta del i svømmeopplæringen.

Første uka i januar 2017 startet vi opp med svømmeopplæringskurs også ved Gran ungdomsskole. Mer info om svømmetilbudet i Gran her.

Omtale av aktivitetstilbudet fra avisen Hadeland.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om svømmekursene!

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.