Tidenes første OKTOBERFEST i Brandbu er historie, og for en festival det ble !

Vi fikk æren av å åpne festivalen med et rusfritt arrangement for liten & stor, på scenen hadde vi 3 lokale innslag før Admiral P. & The Global Citizen band avsluttet kvelden. Først ut på scenen var ungdomsbandet Gunnerside fra Gran som leverte rock`n`roll i ypperste klasse.

Etter at gutta i Gunnerside var ferdige var det klart for neste ungdomsband som var THE Unknows, disse leverte et herlig låter i sjangeren pop/soul. Siste lokale innslag før kveldens headliner var dansegruppa som trenner fast på vår ungdomsarena #ArenaLUNNER, det må også nevnes at dette var deres første opptreden noensinne. Sjekk video ! (saken fortsetter under)

Kvelden ble avsluttet med ADMIRAL P & THE GLOBAL CITIZEN BAND som fikk sommeren til å «vare» litt lenger denne kvelden.

En stor takk til alle dere publikummere som møtte opp, og ikke minst må vi takke GRAN FRIVILLIGSENTRAL, REBELS MUSIC, BRANDBU RØDE KORS OG BRANDBU HANDEL & OMEGN. Uten dere hadde vi ikke fått til dette !

Se hva lokalavisen skriver :

http://www.hadeland.no/oktoberfest/kultur/brandbu/ungdomsfest-med-admiral-p-i-oktoberteltet/s/5-21-82312

http://www.hadeland.no/kultur-og-underholdning/oktoberfest/brandbu/admiral-p-begeistret/s/5-21-86006

Foto: Avisen Hadeland

Foto: Avisen Hadeland


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.