Klubben er åpen for alle APO-klubben er en fritidsklubb for funksjonshemmede. APO-klubben er et åpent tilbud som holder til på Huset i Brandbu(samme huset som rommer Kino) og det er bare å møte opp. Ta kontakt med kommunestorget hvis du ønsker å få tilsendt aktivitetsliste, eller se Gran kommunes hjemmesider. De som går på klubben må ha med egen ledsager hvis det er nødvendig ut i fra funksjonsevne.

Transport: Kulturkontoret organiserer transport til/fra klubben mellom Gran og Brandbu. Ønsker du å være med på transportordningen, tar du kontakt med Kulturkontoret for påmelding. Utgiftene for transporten blir fordelt likt mellom de som er med på ordningen og regning blir sendt ut fra kommunen 1 gang pr. halvår.

Pris: Inngang kr. 30,- pr. gang. Transport ca 100,- tur-retur hver klubbkveld avhengig av antall deltakere på ordningen.

Åpningstider:  Mandager kl. 18.30-20.30. Klubben følger skoleruta dvs. at den er stengt i skolens ferier.

Aktiviteter:   Dansekvelder, karaoke, videokvelder, aking, karneval, juleverksted, juleball osv. Av og til får klubben besøk som underholder f. eks. sangkor, trekkspillklubb, dansering og lignende. Det lages aktivitetsliste for ca 2 måneder om gangen slik at alle vet hva som skal skje fremover. Det er kiosk på klubben der det selges forskjellige småretter og godteri. Menyen for hver gang står også på aktivitetslisten.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.