Velkommen tilbake til våre helt nye nettsider! Vi er stolte over å kunne presentere et helt nytt design vi håper vil gjøre det lettere for dere å finne den informasjonen dere leter etter. Den nye nettsiden vil også gjøre det lettere for oss å informere dere om ting som skjer rundt om i distriktet.

Et nettsted for ungdom på Hadeland; en portal for deg som vil mer. En stor takk til Mathias Sky som har jobbet i lang tid med å få den nye nettsiden ferdig. Skulle det være noe dere lurer på i forbindelse med nettsiden, eller har dere kanskje oppdaget en feil eller noe som bør endres på? Se her: unghadeland.no/kontakt.

Vi vil så langt det lar seg gjøre formidle arrangement og aktivitet rundt om i distriktet. Vet du om noe som skjer og ønsker å tipse oss kan du gjøre dette her: unghadeland.no/kontakt. Så, da gjenstår det bare for oss å nok en gang ønske dere hjertelig velkommen til våre nye sider!

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.